top of page

שקמים 16

שיפוץ כללי של בית צמוד קרקע על מגרש דו משפחתי עבור משפחה בת 4 נפשות. הבית תוכנן ועוצב מחדש בהתאמה לצרכי השימוש של הדיירים החדשים עם חוויית מגורים מורחבת, מוגנת ומרגיעה, תוך שמירה על מראה מאופק ואלגנטי.
הבית מורם ממפלס הרחוב עם גדר התוחמת את המגרש עם חניה לצד חצר קדמית מגוננת וגרם מדרגות המוביל לקומת הקרקע עם שביל לחצר האחורית המוקפת בבתים דומים, של המגרשים השכנים. המעטפת החיצונית והשטחים החיצוניים שוחזרו ורועננו ללא שינוי מבני, החידוש נעשה בפנים הבית. מבואת הכניסה גובלת בחדר ארונות ושירות מצידה האחד ומצידה השני בשירותי אורחים. המטבח ממוקם במרכז הבית, בין חלל המגורים והאירוח שבקומת הקרקע הנפתח לחצר האחורית הירוקה והמוארת לבין גרם המדרגות המוביל לקומת החדרים, עם פינת אוכל  אלטרנטיבית. חדר העבודה מ וקם בכניסה לצד המבואה. הריהוט נגר קבוע תוכנן בהתאמה והריהוט הנייד נבחר בקפידה עם דגש כ=על חומריות טבעית וגוונים חמים המתמזגים יחד ותורמים לתחושת הרווחה. 
צילום
איתי בנית
שטח
150 מ״ר
שנה
2022
מיקום

לקוח

משפחה (4)

expanded

elegance

bottom of page