מרפאה וטרינרית גלעד ודניאל

המרפאה הוטרינרית 'גלעד ודניאל' בת"א תוכננה בגישה ייחודית המבוססת על התאמת החלל ללקוחות - לנקודת המבט של כלבים וחתולים.יצרתי ללקוח חווית משתמש בהתאמה אישית. מעבר לאתגר העיצובי, הפרויקט היווה עבורי הזדמנות להעניק אהבה לבעלי החיים והפעם בכלים עיצוביים. לצורך בניית הקונספט של החלל החדש ערכתי תצפיות רבות במרפאה בגרסתה הקודמת מתוך מטרה להכיר את צרכי המרפאה ובעיקר כדי לחוות את החלל דרך נקודת מבטן של חיות המחמד. המסקנות מהביקורים התכופים יושמו בבניית הקונספט העיצובי של המתחם החדש כמעט בכל מישור, החל מבחירת צבעוניות ייחודית שבין היתר תחמה את החלל בגוון כהה בקו הגובה של בעלי החיים לטובת יצירת תחושת ביטחון בזמן ההמתנה לטיפול, דרך תכנונים מבניים דוגמת יצירת מסלולי מפלט ומעברים סיבוביים כפתרון למפגש המוכר והכה מלחיץ בין כלבים לחתולים וכלה בעיצוב ייעודי מותאם ומרגיע בחללי האשפוז לפני ולאחר ניתוח ועוד. התוצאה הייחודית שהתקבלה מהווה על פי עדויות מנהלי המרפאה והלקוחות, בית שני עבור החיות המבוייתות ומקום שמספק עבורן חוויה נעימה , בטוחה ושמחה.   
צילום
איתי בנית
שטח
90 מ״ר
שנה
2021
מיקום
תל-אביב

לקוח

גלעד ודניאל מרפאה וטרינרית

Refresh